Meniu principal
Domeniul de activitate
Categorie
Promotie
Uneori exista diferente intre stocurile existente in showroom si cele afisate pe site. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele greseli de dactilografiere si vom face tot posibilul sa le remediem in cel mai scurt timp posibil de la depistarea si avizarea lor.
Cutit de fructe INOX cu maner de lemn
Cutit de fructe INOX cu maner de lemn
Cutit de fructe INOX cu maner de lemn
Inainte de prima utilizare
Spala, clateste si usuca cutitul inainte de prima utilizare.
Curatare
- Este de preferat sa speli cutitele manual. Sapalatul in masina automata ar putea cauza coroziunea lamei sau ar putea matui manerul.
- Spala si sterge cutitul imediat dupa ce l-ai folosit. In acest fel previi raspandirea bacteriilor de la, de exemplu, carnea de pui la legume.
- Sterge imediat cutitul dupa ce l-ai spalat pentru a impiedica patarea lamei.
Ascutire
- Este mai sigur sa folosesti un cutit ascutit decat unul tocit, asa ca ascute cutitul la interval regulat. Pentru uzul domestic, este recomandata ascutirea saptamanala.
- Materialul din care e realizata pila trebuie sa fie mai dur decat otelul lamei. De aceea, foloseste un ascutitor de cutite din portelan, sau o piatra de tocila. Nu folosi un ascutitor de cutite din inox. Daca cutitul s-a tocit din cauza utilizarii indelungate sau neglijente, sau daca muchia de taiere s-a deteriorat, s-ar putea sa fie nevoie ca lama sa fie ascutita de un specialist pentru a-i reda functionalitatea.
Depozitarea si folosirea cutitului
- Nu taia produse congelate sau foarte tari (oase) pentru ca lama se poate toci sau indoi. Foloseste intotdeauna un tocator din lemn sau plastic.
- Nu taia niciodata pe o suprafata de sticla, portelan sau metal.
- Tine cutitul intr-un bloc de cutite sau pe o banda magnetica de perete. Depozitarea corespunzatoare a cutitelor le protejeaza lama si le prelungeste durata de viata.
Specificatii:
- lungime lama: 11.4cm
- lungime totala: 20.3cm
- grosime: 1mm
- material lama: INOX
- material maner: lemn
- greutate: 20g
c.b. 14.01.2015